sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vähän positiivisuutta kehiin!

Olen lueskellut kirjoituksia Ruukinmatruunan ja Kumitontun blogeista. Kummastakin blogista heijastuu tilanne, jossa ollaan jollain tavalla "kuilun partaalla". No, ei ihme. Ruukimatruuna on ilmeisesti yrittänyt kaksi kertaa itsemurhaa, ja Kumitontulle näyttää viina maistuvan.

Edelleenkin pitää kertoa, että tilanne Suomessa - jo jopa Euroopassa - on erittäin hyvä. Eikä tässä ole nyt yhtään Iraqi Information Ministeriä mukana.

Ongelma on siinä, että useimmat blogit ovat poliittisesti motivoituneita ja ne käsittelevät politisoituneen median käsinpoimimia ja suurentelemia juttuja. Lisäksi niitä pitävät ihmiset ovat epävakaita, puolueellisia, yksinäisiä, erraattisia jne.

Lopputulos on jotain tyyliin "yhteiskunta on kuilun partaalla, ja sosialismi ottaa alaa" jne... Ja paskat!

Vaikka talouskasvu on heikomman puoleista, eivät siitä juuri kärsi muut kuin osakkeenomistajat. Yhteiskunta pyörii ihan entiseen malliin. Elämä jatkuu.

Vähän positiivisuutta kehiin!
*Ilotulitusta*

5 kommenttia:

 1. Milttoni on korvattu !!. Kuka tämä
  ´vaihdokas´ lienee ?. No terv.tuloa blogos-sfääriin !

  VastaaPoista
 2. No joo.

  Ruukinmatruunahan on yrittänyt kaksi kertaa itsemurhaa.

  Kumitonttu taas on ylikorostuneen islam-vastainen.

  Kummatkin ovat tavallaan ääritapauksia suomalaisessa yhteiskunnassa. Kuuntele tuollaisia nyt tuollaisia, niin sekoat itsekin.

  VastaaPoista
 3. Jaa. En ollut tietoinen, että Matrushkan ailahtelevaisuus on noin brutaalia luokkaa. En ole käynyt kyseisen eukon pakeilla, ...sittemmin kun otimme yhteen joku kk sitten. Otin niin nokkiini, että boikotoin Ruukkia. Tontusta ei ole käytännössä mitään havaintoa, joskus poikkesin kyllä blogissaan, mutta se ei kai sitten ollut niin mieleenpainuvan antoisaa, että olisin palaillut sinne enää. Moni logaaja(sic!) on kai sellainen "one trick pony" ja nyt kun eivät enään keksi mitä jauhaa, mistä valittaa on koko hommasta lähteny maku. "This too shall pass" niin kuin Anglojen fiksuimmat aikanaan sanoivat.

  VastaaPoista
 4. En ole käynyt kyseisen eukon pakeilla, ...sittemmin kun otimme yhteen joku kk sitten. Otin niin nokkiini, että boikotoin Ruukkia.

  Mistäpä sulle tuli Matruskan kanssa kränää?

  VastaaPoista
 5. Juutalaisista iteasiassa :D ja siitä kuinka Matruuna sekä sensuroi, että editoi kommenttejani ja jätti julkaisematta täysin siistiä, asiapitoista vuodatusta. Ja muutenkin Matruuna tuppaa vain toistamaan sitä samaa uudestaan ja uudestaan.

  VastaaPoista