perjantai 21. syyskuuta 2012

Miltton tukee kuntavaaleissa RKP:tähttp://sfp.fi/fi/kuntavaalit2012/

Miksi? Koska RKP on talousliberaalein puolue mitä Suomesta löytyy. Olen aikaisemminkin osoittanut blogissani, että moderni talous on tullut Suomeen Ruotsista. Olen myös osoittanut, ettei han-suomalaisilla ole bisnes-älyä. Normaali han-suomalainen on puoliksi slaavi, joka haikailee neukkutyyliseen kommunismiin. Olen myös osoittanut, että Suomen tuottavin yritystoiminta on keskittynyt Länsi-Suomeen. Samoin Seinäjoki on Suomen yritysmyönteisin kaupunki. Mitä idemmäksi mennään, sitä vahvemmaksi kollektivistiset aatteet käyvät.

Kielilaki, pakkoruotsi ja Dragsvik on pieni hinta siitä (vähästäkin) talousliberalismista, jota RKP:ssä on.

6 kommenttia:

 1. RKP on todennäköisesti talousliberaalein puolue, mutta se on silti yksi Suomen sosiaalidemokraattisista puolueista, joiden pääasiallinen agenda on hankkiutua eroon itsesilaisista vapautta arvostavista ihmisistä. Eroon hankkiutumisella tarkoitan indoktrinointia ym. väkivallatonta.


  Äänestämisen järkevyydestä ylipäätään voidaan kysyä, että onko sinulla oikeus määrätä muita? Minulla ei ainakaan ole oikeutta tai halua valita ihmistä hallitsemaan itseäni ja ennen kaikkea hallitsemaan muita.

  VastaaPoista
 2. Mielestäni Suomi ja hn-suomalaiset tarvitsevat herrakansan heitä alistamaan ja hallinnoimaan. Suomenruotsalaiset olisivat juuri sopivia tähän virkaan.

  VastaaPoista
 3. Siinä olikin tämän päivän tahaton huumoriannos ...

  VastaaPoista
 4. Miltton, entä se fakta, että hurrit pärjäävät pisa-testeissä ja kouluissa, kieliä lukuunottamatta, suomenkielisiä huonommin.
  Voiko tyhmemmät hallita?

  VastaaPoista